vezi mai mult

Prima pagină   »  PRESA   »  Noutăţi » Webinar: Importanța soluționării conforme a cauzelor de consum fraudulos. Competențele operatorilor Alimentare cu Apă și de Canalizare în cazul constatărilor contravențiilor administrative
21
10.2020
Webinar: Importanța soluționării conforme a cauzelor de consum fraudulos. Competențele operatorilor Alimentare cu Apă și de Canalizare în cazul constatărilor contravențiilor administrative
   
491 Accesări  

Asociația ”Moldova Apă-Canal” (AMAC) în parteneriat cu Agenția Națională de Reglementare în Energetică (ANRE), și suportul Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (MSPL/GIZ), la data de 20 octombrie 2020 a desfășurat un webinar cu tematica: Importanța soluționării conforme a cauzelor de consum fraudulos. Competențele operatorilor Alimentare cu Apă și de Canalizare în cazul constatărilor contravențiilor administrative.

La eveniment au participat ingineri, șefi ai direcțiilor tehnice și economice, juriști, directorii și managerii ai Întreprinderilor de Apă - Canal, primari și specialiști ai primăriilor, experți și specialiști ai Agențiilor de Dezvoltare Regionale din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului au fost abordate subiecte precum stabilirea consumului fraudulos, determinarea volumului de apă consumat în cazul consumului fraudulos, constatarea contravențiilor de către operatori și recuperarea prejudiciului cauzat în urma consumului fraudulos.

În calitate de formator al evenimentului a fost doamna Violina Șpac; Director Agenția Națională de Reglementare în Energetică (ANRE).

Evenimentul s-a finalizat cu sesiunea de întrebări și răspunsuri în cadrul căruia formatorul a răspuns la întrebările adresate de participanți. Participanții au apreciat nivelul formatorului, precum și organizarea webinar-ului, la care au avut posibilitatea să participe, fapt confirmat și prin comentariile publicate de participanți la eveniment.

Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL) care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

Materiale adăugătoare: